Истината за случая на летище Варна

Вестник “Амок и ужас!” (EКСКЛУЗИВНО):
СКАНДАЛНО: Лъсна голата истина за случая на летище Варна!
(По самопризнанията на нападателите)

12-06-18-74949_1Оказа че истината лъсна! В цялата й прелест! Днес френската дипломатка и другите нападатели (Бахнев и полицая – Бел. ред.)
направиха пълни самопризнания! Ето накратко какво всъщност се е случило на летище Варна:
Френската дипломатка целенасочено и системно е тормозила групата на Атака и най-вече Волен Сидеров, в когото е била влюбена (при обиск на апартамента й бяха открити негови голи фотоси и снимки от плажове и хотели). По нейните думи, тя се е опитала да изнасили Сидеров още по време на трудовите му посещения в Париж и Брюксел, но поради технически причини пъклените й планове не се успели.

По време на полета, французойката Стефани Дюмортие многократно е подхвърляла сексуални намеци към Волен и на няколко пъти похотливо и демонстративно си е повдигала полата си пред очите му, искайки от него френска любов! Сидеров е запазил самообладание, както подобава на положението му на народен представител. Накрая, вбесена от липсата на внимание и не можейки да сдържи хормоните си, тя му се е метнала отгоре с цел да го обезчести! Тя зверски е притиснала главата на депутата между ненките си, при което почти го е задушила! Освен това, през цялото време му е говорила мръсни думи на чужд език. Най-накрая, депутатката Деница Гаджева събира смелост да скочи на помощ на Волен, Чукулов пък скача на помощ на Деница, а останалите представители на ПП Атака скачат, защото толкова им е акъла, както разбра вестник “Амок и ужас!”. Не са помогнали дори и показаните депутатски карти, символ на безкористните български народни представители – Дюмортие дори е взела тази на Сидеров и пред очите на всички неколкократно е онанирала с нея! Присъстващите на скандалната сцена пътници са останали в пълен шок от случващото се!

Случката е прекъсната единствено от кацането на летището, но после се развихря отново с пълна сила! В автобуса, французойката, останала явно незадоволена, е продължила с опитите да се възползва сексуално от намиращия се в добра форма депутат. Този път обаче групата скача като един, за да защити лидера си.

И ако дотук случката има леко фриволен привкус, оттук нататък тя се превръща в сериозно посегателство срещу държавата ни, както пръв алармира нашият вестник! В помощ на пияната и дрогирана французойка се хвърля г-н Бахнев (който, по неговите признания, се оказва таен агент на ЦРУ, франкомасоните, извънземните и предаването “С бъклица и дрян”, целящ да извърши покушение над Сидеров. С безкрайно садистично и зверско удоволствие, Бахнев многократно блъска с меките тъкани на лицето си кокалчетата и юмруците на депутатите от Атака. Той дори жестоко е скочил няколко пъти със задните си части по обувките на Гаджева, която със сълзи на очи го е молела да престане. Тук “Амок и ужас!” ще спести допълнителните подробности за непълнолетната си аудитория, но поне няколко от депутатите са със физически травми от това подло и гнусно нападение!

Оказва се обаче, че и това не е достатъчно! При излизането от ВИП-а, извиканият представител на органите на реда също се оказва на страната на империалистите! Полицаят, който по-късно си признава, че е Чък Норис, със същото сатанинско удоволствие започва да се гаври, обижда и да блъска депутатите, които са само 11. Изродът успява да нанасе множество удари по беззащитната група и да я изблъска чак до спирката. Едва тогава той спира, задоволил най-накрая низките си наклонности! Най-шокиращото от тази сцена е жестокият удар със слепоочие по юмрука на Сидеров (специалисти на вестника ни коментираха, че това се изучава само в школата на Мосад).

Въпреки случилото си, представителите на Атака са се проявявили като истински патриоти и са останали на място, оказвайки неоценима помощ на шокираните български граждани. Въпреки синините и охлузванията си, те безрезервно са им помогнали да намерят и изтрият неволно заснетото на телефоните си, за да не им остане психическа травма за цял живот! По сведения на нашият вестник, един от пътниците дори е изпаднал в тежка депресия и е хвърлил и счупил телефона си на земята в знак на протест срещу агресорите!

Главният прокурор Сотир Цацаров каза, че подобно поведение спрямо български депутати е недопустимо и обяви, че нападателите ще бъдат наказани с цялата строгост на закона. Волен Сидеров е с необратими психически увреждания. Българският национален герой сподели, че това което може да му помогне е почивка на Варадеро или в Северна Корея. Деница Гаджева е със счупено токче от ударите на Бахнев и с психическо и физическо разтройство – единственото, което видната литераторка може да каже е “Какви снимки, бе! Какви снимки, бе!” Чукулов е със счупени средни пръсти, неудобно гипсирани във видно изпънато положение. Илиян Тодоров е напълно неадекватен. Сред другите представители на групата също има многобройни физически и трайни ментални травми! (По коментари на психолози, скандалната случка вече е оставила необратими ментални увреждания, определяни като дебилство, идиотизъм и имбецилство, и сред избирателите и поддръжниците на Атака.).

До редакционното приключване на броя, извинение от френското посолство все още не бе получено. Вестник “Амок и ужас!” ще продължава да следи случая!


Текстът е отмъкнат от коментар под статия в “Дневник”
Всъщност ако сте слушали Явор Нотев, юристът на Атака в предаването “Лице в лице” – това е преекспонирана версия на неговия прочит на случилото се.