Какво би било, ако има нов 9ти септември

dontgossipАко някога сте се чудили какво е било на 9-ти Септември 1944, или на 7-ми Ноември 1917… Лесно е да го разберете. Представете си как след кратък, но кървав сблъсък, БСП потушава протеста. В следващия ден, самоволно арестува герберските депутати и променя Конституцията връщайки член “Първи”. Бръснатите мутри на Волен, платените неграмотни контри от провинцията, до вчера вилнели, сега са настанени принудително по домовете ви и насилват жените ви. А в студените нощи отвличат и пребиват по-непримиримите интелектуалци, участниците във протестни Фейсбук групи, по-видните членове на опозиционните партии и т.н.

Дърева, Волгин, и Александър Симов пишат дълги, злобни статии в единствения вестник (Дума), как най-накрая се е възцарила справедливостта. Червени душички никнат навсякъде, и до вчера мигали като мишки, сега са гръмогласни и 2 пъти по зли. Фирмите ви са отнети в полза на държавата, като на бюрото ви в офиса е настанен някой от групата на Петното за директор. Оня колега дето само сумтеше докато вие говорехте за протести изведнъж става заместник директор. Калин Янакиев е изчезнал (убит), а Костов е публично екзекутиран. Всички плакали за него са заточени на Бузлуджа да строят Станишевград. Цариградско е преименувано на бул. Путин. Напускането на България е забранено, Интернет има само за комунистите!

Банани, луканка и западни филми няма, а БКП (ех-БСП) прави изявление, че скоро избори също няма да има защото ни предстоят години на усилен труд, през които ще изпреварим Америка във всяко отношение!

Катедралата Св. св. Кирил и Методий е преименувана на някой си Александър Невски а срещу парламента е издигнат паметник, величаещ Русия (oh, wait! it’s alrady there!) И .. да продължавам ли нататък?

by Vesselin Handjiev