Добро утро, БСП!

автор: Letiashtata Kozzila Erato

bsp-pirateУважаеми граждани, всяка сутрин се будя с идеята, че днес няма да пиша за политика, а как децата са тичали боси из парка в 9 вечерта през октомври, за да се правят на Спайдърмен, но ето, че октомври леко отмина и преди да дойде денят без политика, Магдалена ще е абитуриентка с хрема.

Ще ми се да кажа нещо за Европейски съюз, за ценности, за гражданско общество, но и това ще стане друг път. Сега ще говорим за БСП. Отново.

БСП, приятели, is in the air. БСП е в огражденията от бетон, немислими за една демократична държава. Тя е в бюджета, в икономическите показатели, по националното радио, където плюе грозни и страшни думи срещу хората. Тя е по телевизиите – в сутрешни блокове, сееща омраза от най-висша инстанция, тя е в развлекателните предавания, възприела образа на богиня на плодородието с дете и биберон в ръка, докато водещите я обслужват и й попиват пот от челото.

БСП е в сърцата на хората. Дълбае тунели от страх и ненавист. Прокопава линии на безнадежност и оформя една гигантска идея – всичко е безсмислено, ходете си на работа и мишкувайте. БСП е душевната умора и отчаянието на интелекта.

И нека не се заблуждаваме, тя е тази, която струпа 2000 полицаи срещу младите хора, които се опитват да й се противопоставят, докато с другата ръка подбутва скинари да пребиват хора и тези хора да им отвръщат. БСП сее хаос и разделение, нечувано до тук. Противопоставя отново София на провинцията, стари на млади, разпалва позабравени и нови омрази и се смее високомерно в лицата ви.

БСП е майката на повечето налични политически субекти и ги изкарва на тепиха, когато й е угодно. Ползва всички карти – етнически, законови, морални, за да съсипе и малкото гордост, останала в сърцата на този злощастен народ.
И накрая, по данни на агенциите и по емпиричен път, БСП сме ние, гласоподавателите.

И така, добро утро, БСП.

За малкото останали извън БСП, утрото не е добро. То е ужасно и боли до дъно.